Med over en måned igjen av serien har allerede Lillestrøm blitt seriemestre for femte gang på rad.

Tabelltoer Klepp avga poeng i 1-1-kampen borte mot Vålerenga og da var det gjort. Selv verdens dyktigste matematikere klarer å regne ut at de ikke vinner. På lørdag vant de igjen, denne gangen var det Avaldsnes som ble slått lett 4 – 1.

Lillestrøm har ikke gitt fra seg et eneste poeng i år ! og pr nå ligger de 16 poeng foran Klepp med 15 poeng igjen å dele ut.

Vålerenga hjalp LSK med å bli mester ved å utligne til 1-1 hjemme mot Klepp. Sherida Spitse sørget for poengdelingen i hovedstaden med drøyt 20 minutter igjen av kampen.

Zaneta Wyne tok Klepp i føringen to minutter før VIFs scoring. Tidligere søndag hadde Sandviken få problemer med å slå Grand Bodø. På Stemmemyren kunstgress vant vertene 4-1.

Amanda Perez satte inn både 1-0 og 2-0 mot tabelljumbo Grand Bodø på Stemmemyren kunstgress søndag.

Etter pausen doblet hjemmelaget ledelsen ved Ingrid Altermark og Kennya Cordner før kvarteret av annen omgang var spilt. Gjestenes Stephanie Ribeiro satte inn Grand Bodøs trøstemål da det gjensto en halv time av kampen.

Med tre nye poeng holder Sandviken tak i tredjeplassen på tabellen. Med 32 poeng skiller det kun to poeng opp til Klepp på plassen over, og like få poeng ned til Arna-Bjørnar på plassen bak.

Grand Bodø ligger sist på tabellen med fire poeng, åtte poeng bak Lyn på kvalifiseringsplass.

Gutta fra Romerike gjør det ikke så bra, de ligger på en 13.plass et mål unna kvalifiseringsplass i Eliteserien.