Mr. Free agent? (foto: mbappe, twitter)

Mens fotballverden har ventet på resultatet av Mbappés og PSGs langdryge forhandlinger om veien videre, har det kommet signaler som ikke er synkrone med PSG-bossens: «Jeg vil gjøre det meget klart: Kylian kommer til å bli i PSG. Vi kommer aldri til å selge ham og han kommer aldri til å gå gratis».

Aldri, aldri, aldri!

Les: Null stress: Nuno Santo beholder minst halvparten av Tottenhams superduo

EM-sluttspillet ble ikke akkurat det ekstra utstillingsvinduet for Mbappé, men 22-åringen felles ikke av en missebom etter det han har vist tidligere.

Real Madrid har vært på de siste sesongene, men klubbpresident Florentino Perez har gjort det klart at klubbens økonomiske problemer (that was an understatement) gjør det vanskelig å hente Mbappé.

De siste måneder har det kommet rapporter om at Liverpool jobber for å realisere drømmen om Klopps franske drømmespiller.

Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Summen av dette tyder på at alt ikke er som det skal i Paris.

Ifølge L´Equipe har Kylian Mbappé allerede sluppet fotballbomben i Paris. Den franske storavisen hevder 22-åringen har gitt beskjed til PSG at han forlater klubben til neste sommer når kontrakten løper ut.

Kylian Mbappé på free transfer.

Selv for PSGs oljefond er dette en gedigen katastrofe. For Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti kan dette være muligheten der knokkelkampen om Erling Haaland ikke lenger blir så viktig.

Les: Selv Gareth Southgate eller brummende United-supportere kan ikke lenger stanse Jadon Sancho