Er nå tydeligvis mer enn bare en drøm. (foto: liverpool, twitter)

Sorry, Haaland, uansett hva Mino Raiola jazzer opp av salgsturneer, du ligger fortsatt et solid stykke bak Kylian Mbappé, verdens hotteste angrespspiller.

Mens City, United og Chelsea alle teller på euroknappene for et Haaland-kjøp, har Liverpool valgt det andre sporet. For der Haaland tviholdes av Dortmund frem til neste sommer, har det kommet røyksignaler fra Paris om at den unge franske verdensmesteren begynner å bli rastløs.

Les: Aner vi heftig sukring av tilbudet til Kylian Mbappé?

-Jeg vet at Mbappé ba om å forlate (PSG). Likevel, det er komplisert, for først må du finne en klubb som har pengene til å betale for ham. Men nyheten er at han egentlig ikke ønsker å bli, kom det fra RMC Sports Daniel Riolo tidligere i denne uken.

Skal vi tro Le Parisien, har Liverpool posisjonert seg som en av disse klubbene etter investeringer i klubben på 540 millioner pund tidligere i år.

Fortsatt bare en drøm for Liverpool-supporterne å hente Klopps drømmespiller?

Ifølge Marca tror Liverpool bestemt at de er i posisjon til å hente det franske angrepsfenomenet. Det vanligvis så troverdige sportsnettstedet Marca, hevder Liverpool har kontaktet PSG for å vite hva de krever for Kylian Mbappé.

Les på Engelske klubber: The Guardian: Lucien Favre rygger ut av Premier League-jobben

PSG-bossen har tidligere denne måneden sagt det kommer ikke på tale med salg i sommer, men har RMC Sports rett i at Mbappé vil bort, kan ikke eierselskapet til PSG risikere at deres største investering sammen med Neymar forsvinner på free transfer neste sommer.

Denne muligheten akter tydeligvis Liverpool å utnytte. Det vil bety salg av spillere for å samle nok euro til et Mbappé-løft, men med Mbappé-beiler Real Madrid virkelig nede i økonomisk knestående i sommer, er dette muligheten som trolig ikke kommer tilbake.

Les: Italiensk media: AC Milan åpner for salg av Jens Petter Hauge