Kunne fått en erstatter fra Real-skolen. (foto: leeds, twitter)

Marcelo Bielsa måtte forlate Elland Road etter å ha gjort seg fortjent til statuer (med trykk på flertalls-endingen) utenfor Elland Road. Det siste 4-0 tapet mot Tottenham på slutten av februar ble for smertefullt. Inn fra arbeidssøker-tilværelsen kom Jesse Marsch. Ifølge Marca hadde Leeds-ledelsen også sendt sine følere helt inn på San Bernabeu.

Raul. Navnet bringer frem minner om eleganse, teknikk og nådeløs effektivitet foran motstandernes mål. 324 scoringer og 116 assists i Real Madrid-drakta i perioden fra OL på Lillehammer til 2010. Det ble noen sesonger med nedtrapping hos Schalke, Al-Sadd og New York Cosmos før angrepsspilleren mente tiden var inne får å gi seg i 2015.

Les: Nå er det klart: Manchester Uniteds største tabbe var å sparke Solskjær

I 2018 dukket Raul igjen opp på fotballarenaen, med den spede begynnelsen som trener for Real Madrids U15-lag. Året etter ble han gitt ansvaret for Reals andrelag, Castillas, og begynte sporet som bragte kompisen Zinedine Zidane til topps i fotballverden. Raul har holdt på som trener for Castilla siden, der Carlo Ancelotti ble den utvalgte til å ta over tøylene etter Zidane i 2021.

Fremoverlent og venter på muligheten. (foto: raul, twitter)

Ifølge Marca var Raul en av kandidatene til Leeds-jobben da det ble klart at Bielsa måtte vike. Spanjolen har bygd seg opp et rykte som en tøff trener med en offensiv tilnærming til spillet, en ulik Bielsas. Ifølge Marca har også Schalke 04 og Eintracht Frankfurt vist stor interesse for 44-åringen.

Les: Fantastiske Liverpool er 10 kamper unna en enestående «quadrable»

Leeds valgte Jesse Marsch som ser ut til å ha reddet plassen i Premier League, men vi må innrømme at det hadde vært kult å se Raul fra Real Madrid-skolen dukke opp langs sidelinjen i Premier League.