Leeds-supportere gremmes av overgangsryktene

Kan ikke finne på å snuble denne sesongen også. QPR ble en scoring for sterke. (foto: leeds, twitter)
Top Article ad

Det gjenstår ti dager av vinteråpent overgangsvindu. Marcelo Bielsa skal ha inn en angrepsspiller og har satset mye på å få Southampton-spiller Che Adams i hus.

Adams er fortsatt nr. 1 på ønskelisten, men med en haltende forhandlingsrunde der Ralph Hassnehüttl nødig gir fra seg 23-åringen.

Les: Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene

Nå taler ikke null scoringer på 19 kamper denne sesongen for at Leeds umiddelbart har en game changer i Adams, men Bielsa er kjent for å ha ekstremt god teft når det gjelder talent.

Mens en Adams-overgang ser ut til å glippe, står hullet etter Eddie Nketiah fortsatt åpent etter retur til moder Arsenal nå i januar.

Nå har nr. 2 mål kommet på banen: Middlesbrough-spiss Britt Assombalonga.

The Mirror hevder den tidligere Nottingham Forrest-spilleren nå har blitt sendt opp som et mer realistisk valg.

Les: Mourinhos skygge gir seg på toppen av tabellen – nå venter noe større

Noe som ifølge Leeds Live får Leeds-supportere til alt annet enn å juble. Det er riktignok ikke tvil om kvalitetene til 27-åringen – når han er på høyden.

Assombalonga har scoret 6 mål for Middlesbrough denne sesongen, men med skadeproblemer og rusk, har han ikke kommet inn på laget til manager Woodgate siden desember.

Ikke akkurat utsiktene Leeds-supporterne ønsker seg når det skal rigges for siste etappe inn mot Premier League – etter en periode med altfor mange unødvendige poengtap.

Les: Byr en halv milliard for en verdig Rashford erstatter