Byr en halv milliard for en verdig Rashford erstatter

Moussa Dembele
Top Article ad

Manchester United er klare til å by 43 millioner pund (ca 500 millioner) for Lyon-spissen Moussa Dembele for å erstatte den skadde Marcus Rashford.

Red Devils manager Ole Gunnar Solskjær sies å være motvillig til å kun stole på Anthony Martial til slutten av sesongen, noe som alle skjønner etter 2-0-tapet til Liverpool i helgen hvor angrepet var rimelig tannløst.

Mason Greenwood, er bare 18 år og er fremdeles mann for fremtiden, til tross for at han viser at han er mer enn i stand til å trappe opp til tider allerede nå.

Les: Igjen kaos rundt Zaha, men denne gangen snur Crystal Palace-spilleren i tide

Skal nå topp fire

Det har ført til at United har økt sine søk etter noe angripere. Ifølge Foot Mercato har de avgjort med å prøve å fullføre en avtale for den 23 år gamle tidligere Fulham-hitman Dembele.

United skal ha sendt speidere for å Dembele i aksjon mot Nantes i helgen, et spill der spissen hakket inn 11. mål i 19 Ligue 1-kamper denne sesongen.

Til tross for Lyon-president Michel Aulas som sa at han ikke vil tillate salg av Dembele i januarvinduet, hevder avisen at hvis et stort nok tilbud kommer inn, kan det franske laget være villig til å gjøre en avtale.

United tester vannet med et tilbud på 43 millioner pund.