Marcelo Bielsa ikke overaskende fan av Marcelo.

At en Real Madrid-spiller i det hele tatt linkes til en overgang til Elland Road hadde vært utenkelig for to sesonger siden. Men nå har Marcelo Bielsa ledet den stolte gjengen tilbake til Premier League og bevist at de kan mer enn å kjempe for å holde seg der.

9. plass, tre poeng bak Tottenham to poeng bak Arsenal og en offensiv fotball som gleder og underholder folk også utenfor Leeds-klanen.

Les: Tottenham tråkker hardt på bremsen

Bielsa har bygget opp en ekstremt energisk tropp med stort sett unggutter, ifølge Mirror jobbes det for å hente inn en ungdom på 33.

Marcelo. Spilleren som Maradona for en tiårs tid siden beskrev som den beste i La Liga sammen med Messi og Ronaldo. Brasilianeren som har vunnet alt med Real Madrid.

Les på Engelske klubber: Paulo Fonseca i forhandlinger for å redde Tottenham

Carlo Ancelotti skal ha fått beskjed om at Real Madrid kommer til å foreta en shake-up i troppen denne sommeren. Ifølge den engelske avisen ligger Leeds i front sammen med Everton. Blir det ingen forlengelse på Marcelo hos Ancelotti, kan neste destinasjon altså bli Elland Road.

Etter å ha sett Bielsa piske hele laget sitt i angrep denne sesongen, tenker vi denne fotballen må være glimrende for fullback Marcelo som ustoppelig sprinter opp i angrep med håret flagrende.

Please let this happen.

Les: Nå skjer det enda en gang for Alexander Sørloth