Forventer en gentleman av Levy. (foto: tottenham, twitter)

Forrige måned kom Harry Kane med en utilslørt bekreftelse på at han ønsker seg til en klubb som spiller om de største trofeene. Troen de siste tolv årene har vært at denne klubben er Tottenham, men etter sesongens 7. plass på Premier League tabellen har 27-åringen tydeligvis gitt opp.

Det hjelper ikke at Tottenham har ansatt den delvis genierklærte fotballdirektøren Fabio Paratici. 27-åringen Kane kjenner 30-tallet nærmer seg, og trenger å ta et riktig valg for de kommende 3-5 årene.

Les: Jose Mourinho: «Han burde forlate Italia nå og la meg være i fred!»

Spurs-leder Daniel Levy har ingen forståelse for at Kane ønsker seg bort.

-Jeg kommer aldri til å prate om enkeltstående spillere offentlig. Det eneste jeg vil si er at frustrasjonen hans (Kanes) over å ikke vinne, deles med meg, supporterne og spillerne. Vi ønsker alle å vinne, begynner styreleder Levy til klubbens hjemmeside.

Les på Popidol: Wanda Nara gleder alle med spektakulære feriebilder

-Et av punktene Fabio (ny fotballdirektør) vil ta stilling til når han kommer, er hvilke spillere som beholdes og hvilke som blir bedt om å se etter andre klubber, fortsetter Levy.

-Vi kommer til å gjøre det som er riktig for klubben, avslutter Levy.

Eller sagt på en annen måte, Kane: Du blir til vi bestemmer oss for hva som er riktig for Tottenham. Det er greit at det dreier seg om forhandlinger, men å vise litt takknemlighet for at Kane har stått trofast på Spurs-posten de siste to sesongene hadde ikke skadet.

Les: Sukrer tilbudet til Memphis Depay