Alexander Sørloth har bedt Trabzonspor-fansen om å "slutte å ringe og sende meg meldinger" etter at rekordstore 3,2 millioner mennesker la ut en kommentar på hans Instagram-bilde. - Etter han ba dem stoppe har det kommet inn 300 000 meldinger til.

Man skulle nesten ikke tro det var mulig, men nå er historien i ferd med å gjenta seg for Alexander Sørloth. Bundesligaklubben RB Leipzig som kjøpte Sørloth fra Crystal Palace på grunn av hans fantastiske sesong på utlån hos Trabzonspor i fjor sommer planlegger å sende han ut på nytt lån.

Før RB Leipzig klinte til og hentet den norske målmaskinen for 20 millioner euro ble han toppscorer i den tyrkiske toppdivisjonen. – Han etterlot seg et uslettelig inntrykk hos Trabzonspor som nylig startet en sosiale medier aksjon som med millioner av meldinger krevde hans retur.

Les: «Vikar» for Matthijs de Ligt for Nederland jaktes av Leeds, Liverpool og Bayern München

Det legges fortsatt inn meldinger, pr nå har antallet passert 3,5 millioner.

Nå som kommentarene på Sørloth sin Instagram profil har roet seg, har fansen begynte å bruke egne profiler. Her er ett eksempel.

Les: Tottenham tråkker hardt på bremsen

Bild skriver at Trabzonspor og RB Leipzig ønsker å oppfylle fansen sitt ønske, men de skriver samtidig at Alexander Sørloth ikke ønsker å returnere til Tyrkia. – Men tar man en raskt tipp på Sørloth sin karriere er det lett å se han ikke alltid selv har valgt hvor han spiller. 

Rosenborg lånte han ut til Bodø/Glimt før de sendte han ut i verden, Crystal Palace med utlån til Gent og Trabzonspor og nå vil RB Leipzig gjøre det samme. – Hvor ferden går, får vi trolig vite veldig raskt.