Langsint Antonio Conte krever mer penger av Chelsea

Litt over et år senere var det slutt for Antonio Conte på Stamford Brigde

Det er sikkert ikke småpenger de nå skal krangle om etter at Antonio Conte fikk sparken i sommer, det er garantert mer enn hva Bruttern og Rosenborg kommer til å krangle om når de braker sammen i retten på nyåret.

Les: Har tatt ut søksmål mot Rosenborg

Antonio Conte ledet Chelsea til seriegull det første året på Stamford Bridge. I sommer var det over for den italienske manageren, ett år før kontrakten hans gikk ut. – Han var i ferd med å miste garderoben, hente inn færre seire og var i alvorlig konflikt med stjernespiller Diego Costa.

De første dagene etter han fikk sparken tok han det med fatning og klarte til å med å lire av seg noen ord om at det var ventet og takket for tiden han fikk med klubben, men så har irritasjonen bygd seg opp litt over tid. – Antonio Conte nekter å møte på Stamford Brigde for å komme til en minnelig ordning, ifølge Sky Sports er intensjonen nå å ta saken videre til to rettsinstanser; i arbeidsretten og til Idrettens voldgiftsrett.

Chelsea eier Roman Abramovitsj skal ha ivret for et raskt forlik, han mener det er skadelig for salgsprosessen.

Det må være litt irriterende for Antonio Conte å se hvor mye den nye Chelsea manageren Maurizio Sarri på kort tid har løftet laget.