Endelig sjefen for de gode tidene.(foto: arsenal, twitter)

De største Premier League-klubbene har et langtrekkende nettverk av speidere rundt om i verden for å identifisere de største talentene. Denne gangen har to Londonklubber satt ring rundt navnet til samme spiller.

Lesley Ugochukwu. Vi skal ikke prøve oss på å uttale etternavnet til den franske Rennes-spilleren, men både Tottenham og Arsenal er nå overbevist om at 17-åringen trekker på seg deres drakt før neste sesong.

Les: Xavi loves minst fire forsterkninger i sommer, men Haaland har spilt seg ut av Barca-drakten

Den franske U-landslagsspilleren fikk 11 minutter på banen forrige søndag mot FC Metz i Ligue 1 (6-1 seier til Rennes!). Ikke særlig imponerende for et Premier League-prospect, sier du? Den defensive midtbanespilleren har vært ute med ankelskade siden begynnelsen av januar, men dette ser ikke ut til å bremse Premier League-duoen.

Ifølge L’ Equipe har begge klubbene fulgt Ugochukwu i lengre tid (har 20 seniorkamper for Rennes). Nå hevder den franske avisen at både Arsenal og Tottenham er overbevist om at de ender med signaturen til 17-åringen. Vi holder en knapp på Arsenal. Den franske tradisjonen er sterk på Emirates.

Dessuten, ungdomsgjengen til Mikel Arteta bør være et skikkelig trekkplaster for 17-åringen. Her er det en ung Arsenal-tropp i sterk utvikling.

Les: Marcelo Bielsa er tilbake!