Josh Kroenke innrømmer at Superliga valget har ødelagt mye og vil gjøre sitt ytterste for å reparere forholdet til fans og støttespillere!

Etter at Arsenals sine amerikanske eiere stilte seg bak Superliga prosjektet vokste det et raseri som førte til at milliarder Daniel Ek med venner forsøkte å få til et kjøp som ville bringe klubben mer inn på linje med hva fans ønsket.

Daniel Ek ga et bud på Arsenal tidligere i år på 1,8 milliarder pund (litt over 20 milliarder kroner), men han fikk da et nei takk noe som eier Josh Kroenke sier også gjelder for fremtiden.

Les: Jamie O’Hara om Solskjær: «Gutten dreper spillere»

Den svenske Spotify-gründer Daniel Ek meldte i midten av mai at hans bud var avslått. Ifølge Sky Sports var Eks første bud rundt 1,8 milliarder pund.

«De svarte at de ikke trenger pengene. Jeg respekterer avgjørelsen deres, men forblir interessert og tilgjengelig hvis den skulle endre seg,»

Nå opplyser Arsenal-direktør Josh Kroenke, sønn av Stan Kroenke, at det ikke blir noe salg av klubben. Kroenke-familien ønsker å beholde Arsenal i sin besittelse. «Klubben er ikke til salgs. Vi tok kontroll i 2018 og jeg er 41 år gammel. Vi har akkurat begynt» sier han til Daily Mail og fortsetter:

«I tillegg til tilbudet som ble offentlig, har vi fått mange, mange tilbud i kulissene. Vi ga kun en uttalelse om det, og det var at klubben ikke er til salgs».

I 2018 tok Kroenke full kontroll over Arsenal etter å ha kjøpt russiske Aliser Usmanovs aksjer i klubben. I dag eier Kroenke over 90 prosent av Arsenal.

I slutten av september i år gikk Arsenal-legenden Thierry Henry ut og sa at Ek fortsatt ønsker å kjøpe Arsenal, selv om det ikke er noen samtaler mellom partene for øyeblikket. Henry står, akkurat som andre klubbikoner, bak svensken i saken.

«Det er ingen dialog for øyeblikket og jeg føler at det blir en lang prosess. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta, men vi er her for å bli», sa Henry til Sky Sports.

Les: Klokken 01.45 i natt: Det er offisielt! Xavi Hernandez er tilbake seks år etter hans tårevåte farvel med Camp Nou

Ek er født i Rågsved, Stockholm og grunnla Spotify i 2006.