Versjon 1/2. (foto: barcelona, twitter)

Da Xavi Hernandez dro for å spille for Al-Sadd i Qatar, sverget han å en dag komme tilbake for å lede sin elskede klubb Barcelona, men først etter å ha forberedt seg skikkelig på rollen. Han tok etter hvert sjefssetet i Qatar og ble en veldig suksessfull manager for Al-Sadd.

FC Barcelona kom med kunngjøringen om natt, mens de fleste av oss sov. -Den tidligere midtbanespilleren skal signere en kontrakt frem til sommeren 2024.

Les: Bodø/Glimt får frem det verste i José Mourinho

Etter timer med frem og tilbake i Qatar, annonserte FC Barcelona endelig Xavi Hernandez som sin nye manager. – Det var ikke en stor overraskelse etter Ronald Koemans sparken fra klubben og Pep Guardiola ga klar beskjed han ville fortsette i Manchester City pekte alt mot Xavi som ny sjef.

Xavi og Barcelona, match made in heaven!
Xavi er en ekte Barcelona legende, etter å ha vært borte fra klubben i seks år er han tilbake. Han var ikke bare en av de beste midtbanespillerne i sin tid, han er en av historiens beste.

Det ble en tårevåt affære da Xavi tok farvel med Camp Nou etter å ha vært nesten 25 år i klubben.

Manageren ble felle noen tårer da han tok farvel med «sine» og takket for all suksess, vennskap og gode tid med Al-Sadd. Xavi og Barcelonas advokater har skrevet managerens nye kontrakt uten å ta pause. De bestemte seg for å ikke gi noen kunngjøringer før de var ferdige, noe som skal ha skjedd rett før midnatt.

Les: Neste generasjon «Baby-Faced Assassin» pakker baggen

Xavi skal ha forlatt Doha med et fly klokken 05:45 i dag tidlig. Han forventes å delta på Camp Nou på mandag med fans på tribunen for sin forventede presentasjon som ny manager.

På grunn av en konfidensialitetsavtale vil ikke FC Barcelona avsløre ytterligere detaljer om avtalen de inngikk med Al-Sadd før mandag.