Vi regner med at uttalelsene fra den tidligere Tottenham, Wolverhampton og Fulham spilleren er ment i overført betydning, men likevel uttalelsene er kraftige. – O’Hara sier det er opp til Manchester Untied manager Ole Gunnar Solskjær hva som skjer med spillere som kommer til Old Trafford, han benytter Jadon Sancho som et eksempel.

Jadon Sancho har ikke løftet seg etter han kom til Manchester United tvert imot, nå er han til og med ute av landslaget!.

Les: Neil Warnock: Sparket fire dager etter imponerende rekord

«Det går under radaren» sier den tidligere Premier League-spilleren ifølge Daily Mail.

Manchester United har den siste tiden hatt det tøft og tapte lørdag byderby mot Manchester City med 2-0 på Old Trafford.

Manchester United ligger dermed på femteplass med 17 poeng etter elleve runder og med ni poeng opp til Chelsea i serieledelsen.

I fjor sommer rekrutterte United den engelske kantspilleren Jadon Sancho (21) for et enormt beløp (85 millioner euro), men han sliter benken, mot Tottenham og Liverpool ble han sittende på benken i 90 minutter, mens han i går kom innpå i pausen.

Les: Harry Kane har skjønt det ikke hjelper å sparke Tottenham-managerne

Jamie O’Hara kritiserer nå United-manager Ole Gunnar Solskjær for nordmannens håndtering av Sancho og også Donny van de Beek, som har spilt lite siden han flyttet fra Ajax sommeren 2020.

«De har lagt 70 millioner pund på Sancho og når han spiller for Solskjær havner han utenfor Englands tropp. Gutten dreper spillere. Van de Beek ble nominert til Ballon d’Or og nå får han ikke en eneste kamp» ​​

O’Hara synes ikke Solskjærs håndtering av spillerne har fått like mye oppmerksomhet.

«Det går under radaren. Hvis det var José Mourinho, ville folk sagt: «Hva gjør du med denne spilleren?» Sancho er ute av Englands tropp på grunn av Solskjær og det er ikke godt nok»

Sancho står i høst notert for null mål og null målgivende på 13 kamper, hvorav seks fra start. Van de Beek har på sin side scoret null mål og null assist på fem kamper, hvorav to fra start, denne sesongen.

Jamie O’Hara avsluttet sin spillerkarriere i Gillingham i 2016. Han tilhørte også Tottenham, Wolverhampton og Fulham i løpet av karrieren.

Etter landslagspausen møter United Watford 20. november i Premier League.