Årets sesong i den belgiske toppdivisjonen Jupiler League for Genk har ikke vært bra, spesielt i det siste har de mistet mye poeng og er nå nede på 8.plass. – Et av få lyspunkter er Kristian Thorstvedt som etter overgangen fra Viking i fjor har hatt en enorm utvikling.

Den angripende midtbanespilleren som også har spilt seg inn på det norske landslaget har en høy stjerne i Genk. Klubbens sportsdirektør Dimitri De Condé som selvsagt har på seg positive briller mener ingen i belgisk fotball har større potensial.

Les: Jude Bellingham i unødvendig trøbbel

Skryt kommer på løpende bånd i et intervju med avisen Het Laatste Nieuws. Uttalelsene er gjengitt av nettstedet voetbalnieuws.be.

«Han er en av kandidatene til å vinne Gullstøvelen i fremtiden, sier De Conde med henvisning til prisen som årlig går til den belgiske ligaens beste spiller.»

«Jeg tror han er den mest komplette fotballspilleren i Belgia og spilleren med størst potensial i ligaen vår»

Belgiske medier har for lengst startet spekulasjonene om at Thorstvedt raskt kan bli å se i en større liga. Rogalendingens nåværende avtale med klubben utløper sommeren 2023.

Ifølge Transfermarkt skal den norske landslagsprofilen nå ha en verdi på rundt 6 millioner euro, tilsvarende drøye 60 millioner norske kroner.

22-åringen står med fire mål og én målgivende pasning på 22 kamper for Genk denne sesongen.

Les: Steven Gerrard sørger effektivt for at Aston Villa-spillerne ikke blir for fornøyde

Godt å se de også feirer halloween i Belgia.