Bra Ashley, men skal bli bedre. (villa, twitter)

Forrige sesong ledet Brendan Rodgers Leicester til FA Cup-trofeet og en nesten CL-kvalikplass. På søndag måtte han innse at «selv» Aston Villa, som har brukt deler av sesongen til å unngå plass i nedrykksstriden, smatt forbi på Premier League-tabellen.

Brendan Rodgers ledet Steven Gerrard som Liverpool-manager fra 2012-15, på søndag sto de to ved siden av hverandre i dress langs sidelinjen på Villa Park.

Les: Kicker: RB Leipzig har blinket ut toppkandidat til trenerjobben

Gerrard hadde skapt håp hos Villa-supporterne med seier over Brighton og Crystal Palace (og et knepent 1-2 tap mot City), på søndag var det klart for Leicester.

Det ble spenning helt inn, der Villa kjempet seg til en knallsterk 2-1 seier mot gjengen til Rodgers. Dette betød at Gerrard hadde ledet klubben til tre seire på fire kamper, og passert Leicester på veien opp til 10. plass på Premier League-tabellen.

Etter kampen der Villa-spillere og supportere var helt oppi skyene, sørget Steven Gerrard for å minne om hvorfor han ble en av verdens beste midtbanespillere: Det kan alltid bli bedre.

-Vi har fortsatt loads of teething problems, vi vil gå gjennom de første fire kampene. Å ta ni av tolv poeng er en stort resultat av spillerne som de fortjener mye credit for, men det er fortsatt loads of work å gjøre på treningsfeltet. Noen spillere er fortsatt ikke trygge og tilstrekkelig dedikert til hva vi ønsker, fordi det er litt nytt for dem, sier Gerrard til Sky Sports.

All grunn til å feire etter kampen, men ingen grunn til å ta av. Nå er det fortsatt tidlig i Gerrards arbeid hos Aston Villa, men for oss er det ikke tvil om at Liverpool-ikonet har det som skal til for å lede en Premier League-klubb til en solid plassering på tabellen.

Villa-supporterne vet at med Gerrard ved roret kommer spillerne til å slappe av først når siste kamp er spilt. De tør ikke annet.