Slapp karantene. (foto: dortmund, twitter)

Bayern München viste seg igjen for sterke for Dortmund i Der Klassiker. Temperaturen var ekstremt høy gjennom hele kampen, som den skal, problemet var at den økte da dommeren blåste for full tid.

Nå skal vi ikke gi ung alder skylda, men i en kamp med kontroversielle avgjørelser skal en fotballklubb være varsom med hvem de putter foran en mikrofon. Erling Haaland langet ut mot dommeren. Ok nok, men 18-åringen Jude Bellingham var så rasende at han fjernet alt som fantes av filter da han fikk mikrofonen fra tyske Sky.

-Du gir en dommer som tidligere har vært innvolvert i matchfiksing lov til å dømme den største kampen i Tyskland, hva forventer du?, sa Bellingham etter lørdagens derby.

Les: Mikel Arteta vil ha Ligue 1 toppscorer

Ikke overraskende fikk dette det tyske fotballforbundet til å reagere, og har åpnet en sak mot 18-åringen for uttalelsen.

Styreleder Oliver Kahn hos Bayern München har selv bakgrunn som hot head på banen, men har ikke opplevd noe lignende.

-Selvfølgelig er det å gå et skritt for langt, et kjempeskritt. Jeg kan ikke huske noen si noe som dette tidligere. Jeg vet ikke hvordan han fikk ideen til å komme med en sånn uttalelse, sier Kahn til tyske Sky.

Vi håper Dortmund har lært, og ikke plasserer ungdommen foran en mikrofon når det koker som mest.

OPPDATERT: Politiet i Dortmund bekrefter at de har siktet Bellingham for å insinuere at kampen var fikset.