Rakk ikke helt frem. (foto: aston villa, twitter)

Vi merker blodet begynner å bruse når vi hører Fulham-eier Tony Khan gi forklaringen på hvorfor klubben står med null poeng etter tre kamper.

-Jeg lover at det kommer nye spillere og at klubben skal prestere bedre, sier Khan på Twitter etter 3-0 tapet mot Aston Villa på Craven Cottage.

En grei unnskyldning etter det solide tapet mot klubben som var på god vei ned til Championship forrige sesong?

Definitivt ikke.

Les: Ikke god nok for Chelsea, men sendes nå til verdens beste klubb

Vi lar Khan fortsette på sin Twitter-melding til supporterne:

-Jeg unnskylder prestasjonen vår i kveld. Vi har sett på midtforsvaret siden Wembley (opprykksplayoffen) og er lei oss for at vi ikke har fått til noe ennå. Men jeg lover at det kommer flere spillere.

Tidligere har Fulham eieren gått ut med at de ikke kommer til å gjenta det ville innkjøpet av nye spillere i 18/19-sesongen som endte med opprykk. Etter tre kamper i Premier League legger han nå skylda på de samme spillerne som gav klubben den etterlengtede returen til øverste divisjon.

Popidol: Gwyneth Paltrow feirer selvsagt bursdagen naken

Vi er enige om at Fulham ikke holder Premier League-overlevelsesnivå, men husker Southampton og Ralph Hasenhüttl som virkelig var nede på knærne før nyttår forrige sesong. Det var ikke en haug med forsterkninger som endret dynamikken og sikret en helt grei 11. plass.

Noen av Fulham-spillerne som følte at selvtilliten og troen på seier økte før kampen mot Brighton? Enkelte klubbeiere bør vite når når de skal holde kjeft. Fiks gjerne forsterkningene, men ikke ødelegg for den eksisterende troppen på veien.

Les: Er ikke en kjeft som kan stanse Liverpool