Bayern ser noe Lampard ikke gjør. (foto: hudson-odoi, twitter)

Frank Lampard har gått ut av London for å kjøpe seg fotballtalent. Dette betyr at vingen Callum Hudson-Odoi som har løpt rundt i blå drakt siden han var seks, må ut for å utvikle seg videre.

19 år er ingen alder, men når vi ser den eksplosive utviklingen til Fati, Sancho, Greenwood, Haaland og en god del andre unggutter når de gis muligheten til å spille under den største spotlighten, da skjønner vi at Hudson-Odoi ikke nøyer seg med 54 minutter på banen i de tre første Premier League-kampene.

Les: Lazio enig med Manchester United

Les på Engelske klubber: Manchester United har selvfølgelig tatt kontakt med N´Golo Kanté

Betyr dette at Hudson-Odoi hentes til en eller annen Championship-klubb eller en klubb på nedre halvdel av tabellen i en av de største ligaene?

Nope.

Verdens beste klubb har nemlig åpnet døren.

Ifølge tyske Bild er partene enige om en overgang til Bayern. I første omgang blir det på leieavtale, men med favorittklausulen til Bayern om en kjøpsposjon. Coutinho og Perisic ble sendt hjem fra Bayern etter endt leieperiode, nå er det Hudson-Odoi som får ett år på seg å overbevise Karl Heinz og gjengen om at han er av Bayern-materiale.

Vi håper Lampard vet hva han gjør og ikke er i ferd med å «ta en Sancho». Bayern har en treffsikkerhet som få andre når det gjelder potensialet i sine utvalgte tenåringer.

Les: Flott Jens Petter Hauge ventet til Bodø/Glimt ble seriemestre