Alt fungerer - fortsatt. (foto: liverpool, twitter)

Leeds kastet seg inn i den historiske returkampen til Premier League med et seksten års underskudd på spill i øverste divisjon. Liverpool lot seg ikke overraske og taklet den hvite flodbølgen. Frank Lampard gikk av Stamford Bridge med bøyd nakke og bekymringsrynke i panna. Mikel Arteta bøyde seg også etter mandagens kamp mot Liverpool, denne gangen av beundring.

Arsenal begynte å yppe med Alexandre Lacazettes scoring etter 25 minutter. Ni minutter senere hadde Liverpool svart med to scoringer.

Les: Nå må United-supporterne se og skjerpe seg!

Når Diogo Jota dra til med 3-1 scoringen i debuten sin, forteller dette om et Liverpool som har gjort tingene sine riktig i oppkjøringen og på overgangsmarkedet.

Les på Engelske klubber: Manchester United har selvfølgelig tatt kontakt med N´Golo Kanté

-Vi var med langt inn i kampen, men sannheten er at de er overlegne på mange områder. Det var tydelig å se i dag. Det er den standarden vi skal strebe etter, men vi er et annet sted på reisen vår. De har vært sammen i fem år, vi har bare vært i gang noen få måneder, sier Arteta etter kampen.

Liverpool har standarden vi skal strebe etter.

Da Pep Guariola sendt Leicester hjem fra den tidligere festningen i Manchester med 5-2 seier, da er det ingen som kan stanse de røde.

Ni poeng på tre steintøffe kamper er bare begynnelsen.

Les: Ikke god nok for Chelsea, men sendes nå til verdens beste klubb