(c) Bilde: Liverpool FC: Dejan Lovren

Granittblokken Dejan Lovren ble hentet til Liverpool i 2014, der han etterhvert ble en del av Klopps reise mot de to største trofeene. Sommeren 2020 var Liverpool-eventyret slutt, der Klopp «tvang» den bunnsolide midtstopperen videre til Russland. Noen måneder senere sendte Everton-bølla Jordan Pickford Liverpools midstopper og viktigste spiller rett på operasjonsbordet.

Siden Merseyside-derbyet på begynnelsen av sesongen har midtstopper-situasjonen hos Liverpool vært mildt sagt utfordrende. Klopp har sjonglert med spillere, og har klart seg bra nok til å ligge på de første plassene i Premier League-tabellen, men har den siste måneden vist at det skal holde hardt uten forsterkning på et eller annet vis i januar.

Les: Solskjær har skapt en nådeløs gjeng med matchvinnere

Lovren følger selvfølgelig med på situasjonen hos gamleklubben, og vet at Klopp hadde trengt ham.

-Jeg var irritert da jeg ikke fikk spilletid, men alt er forandret nå. Jeg tror Liverpool savner meg mer enn jeg savner dem, og Klopp vet det godt, for han skrev nylig til meg: «Vi savner deg», begynner Lovren ifølge Goal.

Vi savner deg. En aldri så liten invitasjon fra Klopp uten å virke for desperat?

Les på Engelske klubber: Solskjær kan redde Eriksen

Lovren er nå fast mann hos Zenit hvor det har blitt 23 kamper med to scoringer, og sier selv han aldri angrer på avgjørelsen om å forlate Liverpool forrige sommer – og ser seg ikke tilbake.

Samtidig må det være rimelig bittert å vite at hvis han hadde blitt, ville han vært Klopps klippe i midtforsvaret – hver eneste uke.

Surt for Lovren, surt for Klopp.

Les: Martin Ødegaard får et krystallklart råd fra Real Madrid-spiller