Åpner seg opp muligheter for en spennende sommer. (foto: united, twitter)

United-spillerne fikk seg en rett på trynet da Fulham scoret etter fem fattige mnutter. Var dette kvelden der Solskjær og gjengen skulle slippe Premier League-toppen like fort som den kom? Cavani og Pogba aktet ikke å bli dyttet ned av en motstander som Fulham.

All honnør til Scott Parker og gjengen. Selv om United hadde ballen 61 prosent av kampen, matchet Fulham United-spillerne på skudd på mål (5). Men igjen viste United at når du er befinner deg på toppen, har du flere enkeltspillerne som avgjør disse kampene.

Les: Solskjær senker ikke akkurat forventningene til Amad Diallo

Allerede etter 21 minutter hadde Edinson Cavani lynkjapt utnyttet en glipp fra Fulham-keeper Alphonse Areola på et innlegg fra venstre.

1-1, og den uruguayanske buen kunne spennes.

Det ble fortsatt noen sjanser til United før pause, men Maguire og Martial manglet den siste touchen. Etter pause var det Fulhams Ademola Lookman som dro til med en fin avslutning, men med en David de Gea på jobb, sto det fortsatt 1-1.

Så kom avgjørelsen. 65 minutter inn i kampen dro Paul Pogba til fra kanten av feltet, og plasserte ballen nydelig i mål ved borteste stolpe. 2-1 til United.

Tilbake på toppen av Premier League-tabellen, mye takket være en tidligere uruguayansk sauegjeter og en grundig utskjelt franskmann tidligere i sesongen. Solskjær har virkelig fått alle ledd til å fungere, der matchvinnere står i kø for å avgjøre.

United they truly are!

Les: Spanske Sport: Manchester United er forbi Barcelona i kampen om brasiliansk superving