Skal inn å rydde opp for Arteta.

Dani Ceballos har siden 2014 jobbet seg oppover i Real-systemet før det begynte å lugge skikkelig. Løsningen ble uteie til Arsenal fra sommeren 2019. 61 kamper senere – og fortsatt på utleie, er ikke Ceballos i tvil om at Martin Ødegaard må ta et valg.

-Unge spillere er nødt til å spille jevnlig. Hos Real Madrid hadde jeg bruk for å vite at jeg ville få en fair mulighet, for jeg var besatt av å få spille igjen. Jeg fikk ikke minutter, men jeg innså at det var best å jobbe hardt, snu situasjonen og være viktig i en annen klubb, begynner Ceballos ifølge Goal.

Snu situasjonen og være viktig i en annen klubb.

Les: Det som er ille, er at Real Madrid-direktørene heier på Martin Ødegaard

-Jeg vet ikke hva som vil skje med Martin Ødegaard, men det er åpenlyst at enhver spiller som vil bil en suksess hos Real Madrid er nødt til å gripe mulighetene han får, avslutter Arsenal/Real Madrid-spilleren.

Rådet fra Ceballos er klart: Velg løsningen der du får spille.

Les: Arsenal fakser forslag til Real Madrid