Philippe Coutinho

Det går i retning av en retur for den en gang så store stjernen i Premier League. Ryktene tyder på at det det er Chelsea som har siktet seg inn mot Philippe Coutinho. For et av Englands egne midtbanetalenter kan dette bli bli som et tupp i leggen.

Det er den tidligere Liverpool-spilleren Jamie Redknapp som advarer mot nedsiden ved Coutinho-overgang til Chelsea. Nå er fetteren til Frank Lampard i utgangspunktet skeptisk til handelen, og hevder Coutinho på Stamford Bridge vil sende manager Lampard ut av kursen han har staket ut for London-klubben.

Les: Manchester United-supporterne kan gjøre seg klare for «sin» Eden Hazard

-Jeg ser ikke dette som en goer, det er voldsomt mye penger. Coutinho er en super spiller, men han scorer ikke nok, begynner Redknapp på Sky Sports.

Og Lampards vei er å slippe til de unge fremadstormende fotballkrigerne.

-Chelsea har Mason Mount, og mye tillit er gitt til de unge spillerne som kommer opp fra klubben. Med den veien Chelsea har gått det siste året ser jeg ikke at de kommer til å bruke 1 milliard kroner på én spiller, fortsetter Redknapp.

Les på Popidol: Epic Games tapte maktkampen mot Google

Som mener Coutinho risikerer å sette brems på Mason Mounth sin eksplosive utvikling.

-Coutinho har talent, men hvorfor risikere å begrense mulighetene til en spiller som Mounth som kommer til å bli en top-class player, avslutter Redknapp.

Sorry, Coutinho, men Redknapp har et godt poeng.

Les: Klarer seg godt uten Paul Pogba