Take it or leave it, boys.

Det finnes ikke noe som er mer skadelig for et selskap enn å shorte aksjer i håp om å tjene penger når dine med aksjonærer og selskapet taper penger. Man kan på mange måter si at Paul Pogba og hans agent Mino Raiola har shortet Manchester United for å presse frem en overgang.

Da den franske superstjernen ble hentet til Old Trafford fra Juventus i 2016 for det som da var tidenes dyreste overgang var det med den forventningen at det skulle bringe Manchester United tilbake til gammel storhet. – Det skjedde som vi alle vet ikke.

Les: Prøver å utnytte at kjæresten til Juventus-veteran er Chelsea-spiller

Real Madrid og Juventus banker på døren, men ikke like hardt som før, Paul Pogba har bevist at Manchester United klarer seg perfekt uten han, shortingen har slått feil og nå kommer regningen. – Skal en klubb bruke over en milliard kroner på en spiller, må de være rimelig sikre på sin investering.

Det har vært snakk om en forlengelse av Paul Pogba sin avtale, men nå er topp spillere billigere enn på lenge på grunn av corona-pandemien, samtidig som behovet for forsterkninger på Old Trafford er mindre enn bare for noen uker siden.
 

Skade og dårlig form har sørget for at det bare har blitt åtte kamper denne sesongen. Den siste av dem var i 4-1-seieren over Newcastle United på Boxing Day.

Marca skriver at Pogba fortsatt vil ut til tross for å prøve å fremstå som mer sjarmerende i det siste. – Prioriteringen er Real Madrid, snarere enn Juventus.

Dette kan være et problem for La Liga-gigantene, hvor coronaviruset allerede har påvirket deres økonomiske handlekraft.

Zinedine Zidane ser på Pogba som ideelt for et lag som har slitt en god del denne sesongen, men Los Blancos-styret deler ikke den oppfatningen, de foretrekker i stedet slike som Erling Haaland og Kylian Mbappe.

Real-sjef Florentino Perez har bare signert en Mino Raiola-klient gjennom hele sin periode som leder La Liga gigantene – og til og med det var en låneavtale.

Og det ser ut til at selv om Pogba vil flytte til Bernabeu, gjør det nåværende klimaet det vanskelig. – La Liga-ekspert Guillem Balague en tror at Pogba ville fortsette på Old Trafford og signere en forlengelse.

Klubben skal ennå ikke utløse muligheten for ett års forlengelse i løpet av 27-åringens nåværende avtale.

Men Balague tror Pogba vil bli, og sier: «Paul Pogba var et mål for Zidane, ikke så mye for klubben»

«Paul Pogba har antydet begge deler, at han vil gå og at han vil bli».

«Slik han spiller kortene sine er ikke bra, for øyeblikket føler jeg at en spiller som ham ville blitt bedre tjent med å være i Manchester United hvor han vil være leder, fysisk vil han være i form til slutt og det virker som om det i det minste er en stabil klubb akkurat nå, det vil ikke være endringer, Ole Gunnar Solskjær blir værende».

«Jeg vet at coachingstaben i Manchester United føler at Pogba er en god leder, kanskje ikke så mye når ting går galt, men når det går bra, og du må håpe, for Manchester United-fans uansett, økonomien er på rett sted for i det minste å kunne få et stabilt lag, forbedrer seg med to eller tre spillere, noe som betyr at han har sjansen til å skinne».

«Det er ikke et godt tidspunkt å forlate tror jeg ikke, og jeg tror at de kommer til å overbevise ham om å bli med en ny kontrakt.

«Men vi må se fordi dette er veldig tidlig i samtalene i den avdelingen, og som jeg sa han spiller med alle mulige kort.»

Stadig flere mener at Manchester United er bedre tjent med å selge Paul Pogba og heller signere Jack Grealish som hans erstatter. -24-åringen har imponert for Aston Villa denne sesongen og forventes solgt når overgangsvinduet åpner igjen.

Les: Oddsspill i koronavirusets tid