Er også kapabel til å drible gjennom halve Liverpool-forsvaret? (foto: graelish, twitter)

Jack Grealish skal til Old Trafford på et eller annet tidspunkt. Alle piler peker i denne retningen. John Terry lover United-supporterne at de har noe stort i vente.

Vel, Terry ønsker sikkert at Grealish enten blir i Aston Villa eller finner veien til Terrys «andre familie» på Stamford Bridge, men uansett hvor 24-åringen ender opp vil han skape store overskrifter.

Les: Prøver å utnytte at kjæresten til Juventus-veteran er Chelsea-spiller

Villas assistenttrener, Terry, har selv spilt med Grealish. Nå trekker han paralleller til to av de store offensive midtbanespillerne i Chelseas historie.

-Jeg syntes Jack ligner på Joe Cole og Eden Hazard. Han har et naturtalent og har det «gudommelige» talentet som Joe Cole hadde. Ikke mange får tildelt dette, men Jack har det definitivt. Han skaffer klubben en haug med frispark, for motstanderne vet ikke hvordan de skal stoppe ham.

Les på Popidol: Epic Games tapte maktkampen mot Google

Og Terry, som har spilt med de største, ser på Grealish som helt på høyde med spillere som Eden Hazard.

-Måten han glir forbi folk. Han er rask, men ikke så mange vet det. Jeg tror ikke engang han selv vet hvor kvikk han er. Du ser spillere fra utsiden, men når du jobber med Jack hver eneste dag, da ser du hvilket enormt talent han har, avslutter Terry.

9 scoringer og 8 assist på 31 kamper for et av bunnlagene i Premier League denne sesongen. Det bekrefter John Terrys forsikringer om at Grealish er mer enn klar for å spille på øverste nivå.

Ole Gunnar Solskjær vet hva han gjør.

Les: Liverpool Echo: Klopp kan komme til å snu