Tøffere enn Supermann. (foto: parma, twitter)

Den italienske keeperlegenden Gianluigi Buffon som har tilbragt mesteparten av sin karriere i Juventus har de siste sesongene vært tilbake i sin ungdomsklubb Parma. – Det var vært «trivelig», men litt kjedelig for den svært engasjerte 45 åringen som gjerne ville spille fotball til han blir 100 år gammel.

Buffon er deltar i en rekke prosjekter i sitt hjemland og satt med planer om hva kan skulle gjøre etter han legger keeperhanskene på hylla da det kom et uventet og gigantisk tilbud fra Saudi-Arabia.

Les: Mason Greenwood har fått en oppløftende telefon av Jose Mourinho

Corriere dello Sport skriver at 45-åringen har fått et tilbud fra Saudi-Arabia. – Hvilken klubb er ikke så nøye, det kan han bestemme seg for senere!!. Tilbudet er på 15 millioner euro skattefritt i året i to år, med opsjon på ytterligere et år.

Med andre ord kan Gianluigi Buffon som i prinsippet er en pensjonist fylle kontoen med over en halv milliard de neste tre årene.

Det er et år igjen av kontrakten med Parma, men Buffon kan «spille» for klubben så lenge han måtte ønske. Skjortesalget alene langt overskrider det de betaler sin hjemkomne keeperstjerne. – I fjor tjente han 1,5 millioner euro, flytter han til verdens verste diktatur kan han flytte komma en plass til høyre.

Les: Kai Havertz blir Arsenals best betalte, drar inn mye mer enn Martin Ødegaard

Det ble 18 kamper i Serie B forrige sesong. Den tidligere italienske landslagskeeeren spilte hele 685 kamper for Juventus.