Ole Gunnar Solskjær og John Murtough

Er det en ting Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær virkelig skjønner er det hvor kort avstand det er mellom fiasko og suksess. – Det som fortsatt finnes av kritikk er at den norske manageren bryr seg for mye og er for snill.

De samme eksperter ropte høyt da Jesse Lingard i en vanskelig tid fikk sjanse etter sjanse og nå etter suksess hos West Ham roper de at han må komme tilbake, noe som faktisk var Ole Gunnar Solskjær sin plan hele tiden. – I vinter da Jesse Lingard ble lånt ut sa Solskjær at den fremoverlente midtbanespilleren skulle finne tilbake til gleden ved fotball for så å komme tilbake.

Les: Lewandowski legger press på Bayern München

I vinter da utlånet til West Ham ble avtalt var også den franske klubben Nice interessert. – De fleste håpet på suksess på utlån, det har gått over all forventing, i løpet av 11. Premier League kamper er Lingard notert for hele ni mål og fire assist. – West Ham vil ha skal bli og en rekke klubber har meldt seg på i det som har blitt et race, Inter Milan, Real Madrid og Paris Saint-Germain. – Calciomercato skriver at Nice igjen er tilbake og denne gangen er de villig til å ta frem det store sjekkheftet.

Trolig er det ingenting av dette som nytter, Ole Gunnar Solskjær har et meget godt forhold til Jesse Lingard og ingen av dem ønsker å gjøre noe som kan ødelegge. Trolig avlyses hele racet og Lingard blir med en forlengelse og forbedret kontrakt i lomma.

Les: Manchester United fans er i ferd med å vinne over Glazer familien