Skjønner at det blir endringer med Nagelsmann. (foto: bayern, twitter)

289 scoringer på 326 kamper, 36 Bundesliga-scoringer så langt i sesongen. Det meste er sagt om Big Lew, en spiller som siden 2014 har vært utilgjengelig for rivalene til Bayern München. Men for første gang kommer signalene om oppbruddsstemning.

Lewandowski beskriver Hansi Flick som den største. Så knoter Bayern det til og «dytter» Flick ut av klubben. Inn kommer en 33-årig genierklært Nagelsmann, som garantert kommer til å gjøre grep i sommmer for å forme troppen etter sin fotballfilosofi. Dermed kan dette overgangsvinduet bli helt spesielt for Bayern.

Les: Ashley Young forhandler om Premier League retur

David Alaba forventet at mer euro fra den historiske 2019/20 sesongen skulle dryppe inn på lønnskontoen hans, fikk ikke som han ønsket og ender opp hos Real Madrid. Ifølge SportBild skal Lewandowski teste det samme.

Den tyske avisen hevder agenten til Lewandowski legger press på Bayern for enten å tilby en lukrativ kontraktsforlengelse, eller selge ham til en klubb som har råd til å betale en høyere lønn.

Les på Tysk fotball: Ikke rart Flick fikk nok av Bayern München

20 millioner euro er ikke småtterier, men sammenlignet med hva Lewandowski leverer så og si hver bidige kamp, blir dette fortsatt småpenger i den store sammenhengen. Spesielt når lønnsnivået utenfor Bundesliga ligger noen gode knepp høyere. (Trist som f…, men fotball dreier seg om big bucks.)

For oss er det helt uvirkelig å se for oss et Bayern München uten Lewandowski, men hvis det først skjer, hadde det vært digg å få oppleve nr. 9 noen sesonger i verdens tøffeste liga.

Les: Robert Lewandowski er endelig tilgjengelig for Manchester United