Det eneste som betyr noe for Manchester United eierne er penger og nå står de i fare for å tape stort. – Da de bestemte seg for å bli en del av Superligaen for å tjene mer penger regnet de ikke med reaksjonen fra fansen. I sin villfarelse trodde at de var elsket fordi klubben var det.

Glazer familien har ikke vært populære helt siden de kjøpte klubben for 16 år siden, fansen fikk bekreftet sin usikkerhet da de hørte etter kjøpet satte Manchester United i gjeld. (minst 7 milliarder kroner)

Les: Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

I går flommet Manchester United fans inn på gressmatta på Old Trafford før Liverpool kampen i protest, hvor et gammel slagord ble hentet frem igjen » Love United -Hate Glazer».

Gjennom årene har det vært mange «Glazer Out» -kampanjer, men den dårlige følelsen overfor Tampa Bay Buccaneers ‘eiere har vokst i nyere tid på grunn av det europeiske Super League fadesen.

Sist helg var det protester utenfor, men i går klarte en stor gruppe å komme seg forbi sperrer og stormet banen med bluss og ropte «Vi vil ha Glazers ut.»

Bråket sørget for at kampen ble utsatt på ubestemt tid.

Etterspillet etter Super League er ikke over, mange fans vendte seg mot eierne sine, men for Manchester United fans ble det ekstra ille, de har hatet sine eiere veldig lenge. – Amerikanerne, som kjøpte de 13 ganger Premier League-vinnerne i 2005, mistet en av sine viktigste støttespillere sist uke da Ed Woodward, klubbens pengemann kunngjorde at han ville forlate klubben.

Det er Woodward som har sørget for mange store sponsoravtaler, sponsorer som nå begynner å uttrykke sin misnøye, Adidas opplever allerede en nedgang i salg av drakter og effekter på grunn av Covid 19 ser nå salget stupe på grunn av fans sin misnøye. Manchester United står i fare for å miste flere av sine sponsorer, på grunn av grådige eiere er det ikke lett om «skinne i glansen» av klubben om dagen.

Glazer-familien har allerede satt en ublu prislapp på salg av Manchester United, den prisen, kan fort bli vesentlig lavere for misnøyen og tapene forsvinner ikke før amerikanerne er ute.

Les: Tottenham er enig i at Premier League er best for en med 30 mål på 44 kamper