Den nye forsvarlederen i verdens tøffeste liga. (foto: napoli, twitter)

Kalidou Koulibaly er spilleren som konstinuerlig har vært på vei ut fra Napoli de siste to sesongene. Klubbeier og sirkusdirektør Aurelio Laurentiis har selv sørget for å hause opp stemingen på overgangsmarkedet – og for at salget aldri ble realisert.

Manchester United, City, Liverpool, Everton, med flere er linket til spilleren som rangeres som en av verdens beste midtstoppere. Nå har United skaffet seg Varane, City har Ruben Diaz, Liverpool har van Dijk tilbake. Everton ble, ifølge Football-Insider, stanset i fjor av Financial Fair Play reglene.

Les: Alan Shearer minner oss på at Newcastle-supporterne er uskyldige

Napoli-eier har sett at markedsprisen på Koulibaly har rast siden Laurentiis skal ha takket nei til bud på i underkant av milliarden før pandemien, men nå er det kommet en ny player på markedet.

Newcastle har fått verdens rikeste eiere bak seg og har planen klar for hvordan klubben skal kickstarte reisen mot toppen på balløya og i Europa. Ifølge Football-Insiders kilde troner Koulibaly øverst på lista. 30-åringen skal bli den første marquee signing som skal vekke motstanderne.

Ifølge Football-Insiders kilde har rådgiverne til det nye styret definert Koulibaly som lederen som skal transformere forsvaret til Newcastle.

Les på Popidol: ‘House Of The Dragon’ frister med sin første trailer

Skal gjøre vondt når du møter Koulibaly. (foto: napoli, twitter)

Midtstopperen har spilt alt som er av minutter på banen i de syv første Serie A-kampene, og har vist at han har alt Newcastle kan trenge. Tabelltopp i Serie A, med kun 3 baller som har sluppet gjennom forvaret til Koulibaly og inn i Napoli-målet, det er ikke mindre enn imponerende.

Newcastle gjør seg klare for å endre styreforholdet på balløya, Koulibaly er utpekt som en av lederne som skal utføre jobben.

Les: Premier League tok United, Liverpool, Chelsea og de andre på senga