Gracias.

Manchester Evening News har snappet opp at Manchester United har lagt inn et bud på 50 millioner Euro for Real Madrid stjerne Raphael Varane, det er ganske nøyaktig halvparten av hva avtroppende direktør Ed Woodward forsøkte seg med for å sikre seg franskmannen etter VM gullet i 2018.

Selv om Raphael Varane er mindre verdt i dag enn rett etter VM suksessen er likevel budet fra Manchester United langt under det som er den reelle verdien til en av Europas beste forsvarsspillere og også langt under det Real Madrid ønsker seg. – Spanske medier mener prislappen er på rundt 80 millioner euro.

Les: Spansk media: 4 klubber er aktuelle for Sergio Ramos

Det kan imidlertid tenkes at Real Madrid ikke har noe valg og må selge for en pris under det de krever, kongens klubb har en tydelig spareagenda hvor lønninger skal kuttes kraftig slik at de er klare til å hente en til to store neste sommer. – Dessuten Raphael Varane er fullstendig klar over at han er til salgs og er ikke lenger så ydmyk som i vinter før han var klar over den sterke interessen fra Old Trafford. At Real Madrid er klare til å gå videre, fikk vi bekreftet ved å signere David Alaba fra Bayern München på en gratis overgang.

Det er bare et år igjen av Raphael Varane sin avtale og med det siste mulighet for å få inn en cashbetaling som kan redusere gjelden som er på imponerende 901 millioner euro.

Men vent!… – Det er mer som taler i retning av en overgang til Manchester United i sommer.

Manchester United forsøkte å hente Varane fra Lens i 2011, men klarte å fomle bort overgangen. Franskmannen var glimrende i EM seieren mot Tyskland på tirsdag (noe Real Madrid prøver å bruke som argument for høyere pris til tross for kort tid igjen av avtalen) Og viktigst det å få spille for Manchester United vil være å få oppfylt en barndoms drøm. – På Verane sitt gutterom hang det plakater av Rio Ferdinand fra hans glansdager for de røde djevlene.

Les: Krever samme lønn som Leroy Sané