Har ikke bruk for stjernespillere som ikke spiller.. (foto: everton, twitter)

To uker har Carlo Ancelotti vært på jobb hos Real Madrid. I motsetning til amerikanske presidenter som bevilger seg de første 100 dagene før det oppsummeres, har Real-manageren frem til midten av august til å gjøre jobben. Da innhenter den nådeløse virkeligheten Real Madrid hvis grunnarbeidet ikke er lagt.

Nå er spillerne til Ancelotti stort sett spredd rundt i Europa for EM-sluttspillet eller i Sør-Amerika, men den italienske reven har startet med det mest grunnleggende av det grunnleggende.

Les: Spansk media: 4 klubber er aktuelle for Sergio Ramos

60 ulike skader på førstelaget forrige sesong ga Zidane et skikkelig mareritt av en planlegging. Ancelotti akter ikke å havne i samme situasjon.

Ifølge Marca jobber Ancelotti nå knallhardt med å revolusjonere klubbens fysiske treningsmetoder med coach Antonio Pintus. Målet er å bedre spillernes fitness og evnen til å forebygge og unngå muskelskader.

Ingen unnasluntring i sommer. (foto: ancelotti, twitter)

Planen involverer doble treningsøkter med ingen unnasluntring eller unnskyldninger. Ingen av spillerne kan vente seg spesialbehandling i forhold til deres status.

There is a new Sheriff in town.

Les: Supermann Gianluigi Buffon er tilbake!