Ikke så mange som husker Maguires marerittstart på sesongen. (foto: united, twitter)

På søndag snudde United kampen i andre omgang mot Aston Villa. Tre poeng, mer påfyll av selvtillit, men kanskje uten sin viktigste defensive spiller de neste ukene.

For da Harry Maguire måtte småhinke av banen etter et sammenstøt med Anwar El Ghazi, steg det en litt nervøs stemning på United-benken. Ikke for Villa-kampen, men for resten av det tettpakkede kampprogrammet denne uken.

Les: Manchester United kaster seg inn i en dragkamp mot sin tidligere keeper Edwin van der Sar

På tirsdag venter Leicester, på torsdag erkerivalen Liverpool.

-Forhåpentligvis er det ikke så ille, men jeg er ingen lege. Vi kommer til å scanne ham på mandag. Han kan være klar til torsdag mot liverpool, men det vet jeg ikke. Jeg vil fortelle dere mer på torsdag, sier Solskjær til The Guardian.

Dermed må Magurie uansett stå over Leicester-kampen. Men selv om Solskjær ser for seg en mulig rask retur for Maguire, er det ingen grunn til å glede seg for tidlig for United-supporterne.

Les på F7: Boris Johnson kupper Champions League-finalen

-Harry har vært fremragende, og det er nesten uhørt hvor få minutter han har misset. Vi har en Europaligafinale å se frem til, og det blir forhåpentligvis med Harry. Det kan ta et par uker, det kan være et par dager, vi vet ikke, kommer det fra United-manageren.

Det blir forhåpentligvis med Harry.

Resten av sesongen kan derfor bli en test for Solskjær hvilken bredde han har i midtforsvaret når Big Harry er indisponibel. Vi tror Eric Bailly tar dette som en wake up-call.

Les: Stan Kroenke har kommet ut av tenkeboksen