Du har tid nok, gutt.

Før viruskaoset kretset spesielt Liverpool rundt Bayer Leverkusens stjerneskudd, Kai Havertz. Nå kommer meldingen fra 20-åringen om at tiden, den er nå.

Liverpool er ikke alene om å vurdere kjøp av Tysklands wunderkind, som allerede har syv kamper for seniorlandslaget. I et fotballand der erfaring henger skyhøyt, sier det det meste om hvilken posisjon han har som 20-åring og forventninger til utviklingen.

Les: Hylles av bondage modeller

Bayern München akter selvfølgelig ikke å slippe landets ypperste uten kamp, og også Manchester United blir nevnt i sammenheng med Havertz-navnet.

Vi vet ikke om det er alt kaoset rundt nedstengning av klubber, ligaer og overgangsmarked, men nå går unggutten selv ut og formidler at tiden er riktig – nå.

-Jeg er klar for å ta et stort skritt. For meg inkluderer det også utlandet, sier Havertz til Sport Bild.

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Som også sier føyer til om hvor godt han har det nå, og hvor stor Leverkusen er som klubb. Vi fikk bare med det som kom før men

Vår tolkning blir at spilleren som hater trening uten ball (ifølge en lagkompis) er klar til å flytte hjemmefra. Vi tipper noen klubber i Premier League også fikk med seg dette.

Les: Martin Ødegaard kan ende opp som rival til Alexander Isak