Har gått opp løypa for nordiske spillere. (foto: real sociedad, twitter)

Litt i overkant dramatisk overskrift når vi i disse dager skjønner at fotball betyr så sørgelig lite i den store sammenheng, men vi kunne ikke dy oss. For dette stilige scenarioet kan bli realitet hvis, dersom, at Barcelonas Plan B blir gjeldende.

Martin Ødegaard og Alexander Isak har dundret til som skandinavisk superduo hos Real Sociedad, og vekket både Real Madrid og erkerivalen Barcelona.

Les: Klopp endrer på planene – 19-åringen er klar nå

Det er bare et tidsspørsmål før Zidane finner plass for Ødegaard, mens det ifølge Cadena Ser jobbes med en Plan Isak i den katalonske delen.

Neymar står selvfølgelig øverst på Barcelona handleliste, men Inter Milan-spilleren Lautaro Martinez står tett på for å erstatte Luis Suarez den dagen han ikke holder koken. Viruskaoset har ført til at Barcelona innser at de må lete etter en rimeligere løsning.

Les: Vil tjene rått på salg av Alexander Sørloth til Liverpool

Aleksander Isak.

Det er Goal som har fått bekreftet at Barcelona har hatt kontakt med den svenske landslagsspilleren. Selv om Dortmund fortsatt skal ha en klausul på tilbakekjøp for rundt 330 millioner kroner, skal Barcelona være villig til å oppfylle kravet om full utkjøpsklausul på rundt 800 millioner kroner.

Noe som betyr i god avstand fra Lautaros utkjøpsklausul på over 1,2 milliarder kroner.

Og da er vi tilbake til overskriften. Vi følger spent med på utviklingen for begge gutta.

Les: Matthijs de Ligt trenger ikke å forlate Juventus