Yegor Semenov fra FK Slutsk mottar prisen for 'ukens spiller' i den hviterussiske Premier League.

Det er et land i Europa hvor coronaviruset ikke er farlig for oss mennesker. den Hviterussiske presidenten Aleksandr Lukasjenko kan informere at ingen har dødd eller kommer til å dø av pandemien i deres elskede hjemland.

Dermed er det heller ingen grunn til å stenge ned noe, ei heller fotball. – Hvis du likevel er nervøs for å bli smittet har Lukasjenko tiltak på plass, som selv vi klarer å følge: Drikk mer vodka og gå regelmessig i badstuen.

Les: Manchester United nær en historisk mulighet

Så lenge fotballen ruller videre er det klart at ukens spiller bør velges i den hviterussiske Premier League. – Vinneren fikk en spesiell overrekkelse av prisen.

Her ser vi en engasjert fan med trekkspill

To spesielt kledde modeller som så mer klare ut for en bondage sesjon enn å dele en pris fikk det ærefulle oppdraget å gi Yegor Semenov fra FK Slutsk tittelen som «årets spiller» – Vi gratulerer og er overbevist om at det var vel fortjent.

Yegor er forøvrig en forsvarsspiller som av pressen omtales som en klippe, det til tross for at han rager lavere i landskapet enn sine to omkransede modeller.

Les på Popidol: Tennisproff kaster klærne: «Jeg sparer penger»