(foto: arsenal, twitter)

Juventus vil ta tilbake tronen i Italia og hente inn forspranget til Milan. Den gamle dame vil by på Arsenals midtbanespiller Thomas Partey og kan tilby Arthur som en del av avtalen.

Partey har vært en nøkkelfigur på Arsenals midtbane denne sesongen, så å selge 28-åringen virker ikke som noe London-klubben ønsker. Men hvis de kan hente inn en yngre midtbanespiller for å erstatte ham, kan det være et alternativ. Mikel Arteta ønsker å bygge et ungt lag for fremtiden.

SISTE: Arsenal vil ha City-stjerne

Ifølge AS, via Football Italia, ønsker Juventus å tilby den brasilianske midtbanespilleren Arthur i en avtale om å bringe Partey til Italia. Rapporten hevder også at Arsenal forsøkte å signere Arthur i januar.

Arthur Melo

Arthur er tre år yngre enn Partey, og som 25-åring ville han passe til Artetas transferpolitikk. Den spanske manageren har fått friheten til å signere spillere som kanskje ikke har hele pakken ennå, men som kan formes til en stjerne i fremtiden.

LES: Skadekrise i Manchester City

Managere viker ofte unna for å signere unge spillere som ikke er klare for førstelaget, siden de sjelden får nok tid til å se spilleren utvikle seg. Arsenal er villige til å stole på Arteta i en lengre periode, og ønsker å bygge en sterk tropp for fremtiden.

Selv om Arthur ikke er allment ansett som en ung lenger er han nær ved å nå sin beste alder, men har fortsatt mange år igjen på toppnivå.