Klopp forlenger med Liverpool. Photos by Andrew Powell, LFC

Jürgen Klopp har forlenget kontrakten med Liverpool FC, og har nå kontrakt til og 2026!

Mange Liverpool-fans hadde allerede begynt å grue seg til hans nåværende kontrakt skulle gå ut i 2024, og Klopp skulle ta sitt varslede sabbatsår. Men i dag kan alle med hjerte i klubben senke Skuldrene og se frem til fire år til Klopp og de gode tidene.

Assistentene Pepijn Lijnders og Peter Krawietz har også skrevet under nye avtaler.

LES: Helomvending hos PSG

Etter å ha skrevet kontrakten, fortalte Klopp sin glede til Liverpoolfc.com ved å si: «Det er så mange ord jeg kan bruke for å beskrive hvordan jeg føler om denne nyheten… glad, ydmyk, velsignet, privilegert og spent ville være en start.

«Det er så mye å elske med dette stedet. Jeg visste at før jeg kom hit, ble jeg enda bedre kjent med det etter at jeg kom, og nå vet jeg det mer enn noen gang før.

«Som ethvert sunt forhold, må det alltid være toveis; dere må være riktige for hverandre. Følelsen av at vi var helt riktige for hverandre er det som brakte meg hit i utgangspunktet, og det er derfor jeg har forlenget tidligere.

Les: Snekrer sammen byttehandel for å sikre seg Morata

«Denne gangen er det annerledes på grunn av hvor lenge vi har vært sammen. Jeg måtte stille meg selv spørsmålet: Er det riktig for Liverpool at jeg blir lenger?

«Sammen med mine to assisterende trenere, Pep Lijnders og Pete Krawietz, kom vi til konklusjonen at det var et «Ja!»

«Det er fortsatt en friskhet ved oss ​​som klubb, og dette gir meg energi.

«The answer was very simple… I’m in love with here and I feel fine!”