Vi får satse på at Wilshere får litt mer futt i feiringen til King. (foto: bournemouth, twitter)

I 2010/11-sesongen ble han kåret til årets unge spiller i Premier League. Da hadde Arsene Wenger hentet midtbanespilleren opp fra akademiet for de store oppgavene.

Så begynte en berg-og-dalbane-periode hos Arsenal hemmet av skader og annet grums, som sluttet med to sesonger Wilshere sikkert helst vil glemme. I 2018 var Arsenal-perioden over, og selv om Wilshere lekte med tanken om å forlate balløya, ble det kontrakt med West Ham.

Les: Jesse Lingard skal opp fra benken – og inn som den store helten

Her fortsatte trøblet for spilleren. 16 Premier League-kamper på to år var alt annet enn tilfredstillende for klubb og spiller. Partene gikk fra hverandre ett år før kontraktsuløp, og siden desember har den en gang så lovende engelske ungdomslandslagsspilleren trent med Bournemouth.

Dette har nå ført til en korttidskontrakt med klubben til Joshua King. Bournemouth-supporterne husker fortsatt godt da Wilshere spilte for dem på utleie i 2016/17-sesongen. Da hadde klubben sin beste Premier League-sesong ever med 9. plass.

Nå skal Wilshere bruke all sin erfaring, kløkt og ferdigheter fra toppfotballen til å hjelpe Bournemouth tilbake til verdens tøffeste liga.

Wilshere is back!

Les: Nå blir det skikkelig action hos David Beckham