(foto: tottenham, twitter)

Det er tydelig at det nærmer seg oppstart av Premier League og at Tottenham José Mourinho ikke er helt sikker på seg selv og sitt lag. Det er ingenting uvanlig med at den portugisiske manageren slenger med leppa, det pleier dog ikke å skje allerede i første sesong som leder av en ny klubb.

Han har en eller annen forståelse at dritt slenging skal så spillerne til å prestere, eller noe. – Det er Ole Gunnar Solskjær som tok over etter Mourinho som manager for Manchester United som nå får passet sitt påskrevet.

Les: Liverpool-supporterne kan bare glemme Jadon Sancho

Spurs-sjefen skal ifølge The Athletic ha sagt til folk at Ole Gunnar Solskjær er på dypt vann som United-manager.


I klassisk Mourinho-stil legges det tilsynelatende opp til «mind games» før lagene møtes på Tottenham Hotspur Stadium fredag 19. juni. Og det er portugiseren som helt klart er på defensiven.

I desember tapte han 1-2 for Solskjær og United i det første gjensynet med Old Trafford som Spurs-manager. Da de to takket hverandre for kampen ble nordmannen avbildet mens han ga et lite klapp på toppen av hodet til 57-åringen fra Sétubal.

Før spilleoppholdet spilte Manchester United dessuten elleve strake kamper uten å tape. Mourinhos lag fikk bare med seg ett fattig poeng fra de tre siste ligarundene som er ble spilt i februar og mars.

Forrige sesongs CL-finalist Tottenham er helt nede på åttendeplass, med fire poeng opp til United, og sju bak nummer fire Chelsea.

Les: Fantastisk! Verden åpner opp igjen