Allerede er Bundesliga i gang, foreløpig uten publikum, men om ikke så lenge kommer vi inn på arenaene igjen, dog noen færre enn før.

Årets første runde av Formel 1, starter opp i Østerrike 3 juli og en uke senere runde to på samme sted The Red Bull Ring.

EM i fotball var tenkt gjennomført i sommer, på grunn av jubileum var det hele 12 arrangørbyer. – Selv om ikke alle deltager byer er endelig avgjort for det utsatte EM i fotball er datoen på plass. EM i fotball arrangeres i perioden 11 juni til 11 juli 2021, dessverre uten Norge.

Mange så frem til sommer Ol i Japan. Lekene skulle opprinnelig arrangeres fra 24. juli til 9. august 2020. I 2020 ble det bestemt at lekene etter planen finne sted fra 23. juli til 8. august 2021.

De aller fleste norske utøvere som har kvalifisert seg blir med også neste år, se hvilke betraktninger som er gjort for sommer OL og de norske sjansene.

De store fotball-ligaene starter opp igjen nå, foruten franske Ligue 1, som er avsluttet med Paris Saint-germain som vinner. Premier League i England starter opp nå til helgen, La Liga i Spania er igang, det samme gjelder Serie A i Italia.

ATP tennis-turnering er snart igang igjen, dog uten legende Roger Federer som er ute resten av sesongen. Foruten Davis cup som fortsatt står oppført i juli, starter det opp igjen for fult i august.

Mens danskene allerede er igang med Superligaen, starter den norske Eliteserien og svenske Allsvenskan opp til helgen