Hadde blikket fast rettet mot Manchester. (foto: dortmund, twitter)

Sancho og Dortmund kunne med Haalands i-siste-minutt-bidrag feire nok en trepoenger etter lørdagens kamp mot Fortuna Düsseldorf. Nå virker det som klubben begynner å planlegge neste sesong med Englands unge mål -og assist konge.

20-åringen er nå oppe i 17 scoringer og 17 assists på 28 kamper, noe som har fått Dortmund til å regne seg frem til at det vil være galskap ikke å vente med å cashe ut på spilleren før neste sommer.

Les: Nå ventes Justin Kluivert til Premier League

Liverpool og Klopp har vært linket i lengre tid til arbeidet med å bringe Sancho hjem til balløya, men ser nå ut til å være tilfredse (tatt i betrakning den kaotiske situasjonen) med tingenes tilstand, spesielt etter at de ga slipp på Timo Werner.

Betyr dette at Liverpool-supportere som har krysset fingre for en Jadon Sancho på Anfield nå kan slutte å redigere velkommen til Liverpool-videoene?

Les på Popidol: Røper 13 år gammel hemmelighet og dato for Sopranos filmen

Ifølge en av Dortmunds trenere har Sancho aldri vært på vei til Klopp.

-Det er ingenting i disse ryktene. Vi vil tro at han fortsetter å spille for oss neste sesong, sier Sebastian Kehl til Sky Sports.

Liverpool ute, men «we´d like to think that he will continue to play for us next season». Høres ut som Manchester United og Solskjær hvertfall ikke har tenkt å kaste inn håndklet.

Les: Leonardo: «Tanken er å beholde dem til slutten av august»