Hauge var på banen da Eintracht avgjorde mot giganten. (foto: eintracht, twitter)

På søndag var det klart for møte mellom klubben uten tap og klubben uten seire. Enkel match for Bayern mot Eintracht, skulle man tro.

Men denne søndagen var det loven om at ballen-er-rund som gjaldt. Bayern dominerte og presset på i første omgang til 1-0 ved Leon Goretzka. Rett etter kunne Leroy Sané sende en ferdigscora pasning til Serge Gnabry på høyre, men valgte å gå selv uten spesiell suksess.

Les: Xavi sier nei denne gangen også

Bayern kunne ha punktert kampen, og en illsint Gnabry lot Sané få høre det. Eintracht svarte direkte, og Martin Hinteregger svevde inn på corner og headet til 1-1.

Bayern dominerte ikke uventet store deler av kampen, men Eintracht-keeper Kevin Trapp sto irriterende ofte i veien og gjorde seg fortjent til prisen som kampens beste spiller.

Så kom Eintracht selv med den matchvinnende scoringen i det 83. minutt ved Filip Kostic. Her har du sammendraget:

Innbytter Jens Petter Hauge fikk med seg 29 minuter på banen, og kan derfor klappe seg på skulderen og skryte av å ha senket en av verdens desidert beste klubber og enehersker i Bundesliga. Når det i tillegg var første gang på 21 år at Eintracht lyktes med dette i Bayern, da blir det spesielt rått.

(foto: eintracht, twitter)

Les: Overbevist om at en lat Ronaldo ødelegger systemet til Solskjær