Xavi Hernández spilte over 17 år for Barcelona og er en ekte legende. – Da han gikk av med pensjon i 2015 var hans ide at en dag ville han komme tilbake til klubben han elsker og lede den til suksess. Han reiste til Doha i Qatar og ble spillende trener for Al-Sadd.

Det var en liten konflikt mellom Barcelona og Xavi, den spanske storklubben ville han skulle gå gradene og lære seg trenergjerningen innenfra, men Xavi, som har over 500 kamper for Barcelona ønsket å komme tilbake ferdig utlært.

Les: Luis Suarez ringte aldeles ikke til Ronald Koeman

Barcelona sliter både i ligaen og i Champions League. I sistnevnte storturnering har det blitt to strake tap i gruppespillet, og i La Liga er laget på niende etter lørdagens nederlag mot Atlético Madrid.

Barcelonas tidligere superstjerne, midtbanespiller Xavi, blir i takt med de dårlige resultatene trukket frem som erstatter for manager Ronald Koeman. Marca skriver imidlertid at Barça bare villig til å tilby 41 jobben som trener for klubbens B-lag. – Det kommer, med mindre han har skiftet mening, Xavi til å si nei takk til, han ønsker som sagt å komme tilbake når han er klar til å lede laget og vinne!.

Xavi er manager for Al Sadd fortsatt, men fotballskoene er lagt på hylla og pakket ned.

Les: Leieoppholdet fra helvete er «avlyst» for Philip Zinckernagel