«Jeg er veldig glad for å ha signert to nye år»

(c)Bilde: Jerv: Martin Hoel Andersen

Det har begynt å se lysere ut for OBOS-Ligaklubben Jerv. Etter en fomlete start på sesongen har de har klatret på tabellen og befinner seg nå på 10.plass med 29 poeng etter 22 runder. De siste fem kamper er to seier, et tap og to uavgjort. 

Forlenger med midtbanespiller

Les: Manchester City har startet nye samtaler om fremtiden til Leroy Sane

FK Jerv er svært fornøyde med å ha med Martin Hoel Andersen med videre de neste sesongene. Hoel har tatt sportslige steg siden han ankom klubben før 2017-sesongen. Hoel er en spiller med stort potensiale og kvaliteter som vi ser frem til å dyrke videre. En ambisiøs spiller som også bidrar med godt humør i garderoben.

– Jeg er veldig glad for å ha signert to nye år. FK Jerv er en perfekt klubb for min videre utvikling, og som har ambisjoner som står i stil med mine. Nå er jeg klar for å ta nye steg i denne flotte klubben, sier Hoel Andersen selv.