Pep Guardiola

Midt i all jubelen etter å ha vunnet Premier League for fjerde gang med Manchester City og for alvor avslutte diskusjonen om hvem som er verdens beste manager, kommer Pep Guardiola med en innrømmelse.

Den spanske manageren som overtok Manchester City sommeren 2016 har vunnet Premier League kull nummer 6 på 8 år.- De to andre er vunnet av Liverpool (sesongen 2019-2020) og Chelsea (sesongen 2016 – 2017). Vi må heller ikke glemme Champions League som han har vunnet en gang med Manchester City og to ganger med Barcelona.

Med gårsdagens 3 – 1 seier over West Ham sikret de himmelblå Premier League gull foran Arsenal som også vant sin kamp 2 – 1 over Everton.

Pep Guardiola sin kontrakt går ut sommeren 2025, en forlengelse er høyst usikkert, noe som er musikk i ørene til Barcelona som drømmer om en retur for manageren som var ansvarlig for «gullalderen»

Evening Standard skriver at Pep Guardiola heller mot å dra ved kontraktens utløp: «Jeg og klubben skal snakke sammen»

«Sannheten er at jeg er nærmere å dra enn å bli (etter 2025). Åtte år blir ni neste sesong»

«Følelsen min for øyeblikket er at jeg ønsker å bli neste sesong. Vi skal snakke med klubben, det blir tid til å snakke om fremtiden neste sesong. Jeg må se spillerne også. Hvis de følger meg, hvis de følger oss… er det mange grunner. Jeg og klubben skal snakke sammen.

Les: Alexander Sørloth er best

Guardiola har også en fortid i Bayern München hvor det ble tre Bundesliga titler på tre år.