Alexander Sørloth

Mot det som er et av verdens aller beste lag Real Madrid banker Alexander Sørloth inn fire mål på topp for Villarreal som ikke engang er topp 100 i Europa. – Det er tungt imponerende!

Vel har Real Madrid allerede sikret La Liga tittelen med god margin, men det må irritere manager Carlo Ancelotti det bare ble uavgjort selv om han roterte troppen. På turen til Estadio de la Ceramica hvilte Jude Bellingham, Vinicius Junior og Rodrygo alle på benken, mens Arda Guler fikk en sjelden start.

Villarreal 4 – Real Madrid 4

Det holder ikke lenger for «Den gule ubåten» å fortsette å vise Alexander Sørloth med et vikingesverd. – Nå er det det Tors hammer Mjølner som gjelder!.

Les: Ikonet Marco Reus tok selvfølgelig avskjed med å spandere øl på en fullstappet stadion

Ancelotti roterte troppen sin for turen til Estadio de la Ceramica med Jude Bellingham, Vinicius Junior og Rodrygo alle hvilte på benken og Arda Guler ga en sjelden start.

Guler var en av spillerne som gjorde en reell forskjell, og 19-åringen trengte ingen invitasjon for å imponere, og trengte 14 minutter på å finne nettmaskene med et søtt, lavt kjør forbi keeper Filip Jorgensen. Etter en halvtime sto det 2-0. Lucas Vazquez krysset fra høyre og Joselu møtte leveringen med en fin heading for å doble ledelsen, og scoret sitt 18. mål i alle konkurranser denne sesongen.

Villarreal kom seg tilbake i kampen takket være en feil fra Dani Ceballos, som ga bort ballbesittelse billig inne i sin egen boks, og Alexander Sorloth gjorde ingen feil da han møtte Yerson Mosqueras kryss for å nikke forbi Andriy Lunin.

Men bare et minutt senere gjenopprettet Real Madrid sin tomålsledelse gjennom Lucas Vazquez, med bakspilleren som avsluttet frittflytende trekk som involverte Luka Modric og Brahim Diaz.

Dødelige Sørloth slår tilbake
Lucas vendte tilbake til å være skaperen nok en gang for den fjerde, som kom etter pause. 34-åringen ga Guler en pasning til sitt andre mål for kvelden da den tyrkiske unggutten fant nettet fra en stram vinkel.

Guler har nå seks mål på 10 ligakamper – bare fire har vært starter – og han kan bli en nyttig spiller for Ancelotti neste sesong. Marcelino svarte med en trippelbytte i intervallet, og hektet Ilias Akhomach, Dani Parejo og Jorge Cuenca. Og uansett hva den spanske sjefen sa for å fyre opp spillerne hans, fungerte tydeligvis, da vertene startet en utrolig opphenting

Sørloth sørget for ny avslutning med hodet etter 48 minutter, og utrolig nok feiret nordmannen sitt hat-trick tre minutter senere etter å ha holdt unna Eder Militao før han skjøt under Lunin.

Det kom mer! Gerard Moreno ledet et kontring og fant Sørloth på lur i boksen, som slo Lunin for fjerde gang i løpet av 17 minutter på banen for å bli med Taty Castellanos for å feire fire mål mot Real Madrid.

Ancelotti sendte videre Rodrygo, Nacho og Eduardo Camavinga på jakt etter et sent mål. Men med begge sider som delte byttet, var Sørloth den virkelige vinneren etter at hans fire mål ga ham ledelsen i Pichichi-løpet med 23 mål i La Liga.

Ukrainske Artem Dovbyk (Girona) følger nærmest med 21 mål, etterfulgt av Jude Bellingham (Real Madrid) med 19 mål og Robert Lewandowski (Barcelona) med 18 mål. Det er ingen tvil Alexander Sørloth er best!.