Gjør det han mener er best for laget. (foto: atletico, twitter)

Moussa Dembélé startet det hele på balløya hos Fulham. Celtic skjønte at det var noe helt spesielt med senterforwarden og hentet ham over grensen i 2016. 51 scoringer på 94 kamper hadde Dembélé vokst seg ut av Scottish Premiership.

45 scoringer på 108 kamper hos topplaget Lyon taler om at 24-åringen har fortsatt utviklingen. Dette har fått flere Premier League-klubber til å kretse rundt franskmannen, som er mindre kjent enn sin navnebror hos Barcelona, men har levert varene for alle sine arbeidsgivere.

Les: Og der ble jyplingen Ole Gunnar Solskjær genierklært

Ifølge Manchester Evening News var Dembélé på Uniteds shortlist i juli. Franskmannen ble hos Lyon, men har valgt å flytte på seg halvåret senere.

Nå skal det leveres for Diego Simeone. Bekreftelsen kom fra Lyon på onsdag. Dembélé leies inn for å dekke opp for Diego Costa som valgte å trekke seg tilbake før kontraktsutløp.

Les på Engelske klubber: Tysker aktuell for Chelsea

Atletico har store forventninger til hva Dembélé skal utrette fra første spark i La Liga og Champions League, for med i leieavtalen på rundt 14 millioner for resten av sesongen ligger det bakt inn solide 55 millioner kroner i mulig bonus. Simeone har tydeligvis sett Dembéle som mer enn en nødløsning, for Atletico har sikret seg en kjøpsopsjon på rundt 350 millioner kroner.

Les: Lyon sender Moussa Dembélé på utlån og sikrer seg erstatter fra toppen av Premier League

Les: Kylian Mbappé ikke lenger dyrest i verden