From the good old days. (c) Bilde: Arsenal

Forrige sesong spilte Wilshere 18 kamper for Bournemouth, men står nå uten kontrakt. Ifølge Gazzetta Dello Sport har 29-åringen banket på det som er av dører i italia, men takket være Brexit, kunne ikke engang Serie B-klubben Como registrere Wilshere i troppen.

Han er fortsatt bare 29, men sliter med å forklare sønnen sin hvorfor ingen klubber vil ha pappa. For en uke siden åpnet Mikel Arteta døra for Wilshere.

Les: Benitez har ingen planer om å slippe Liverpool

-Han er én jeg kjenner og som jeg delte garderobe med. Én som er så elsket rundt omkring i klubben av alle. Våre dører er alltid åpne, sa Arteta på pressemøtet før en befriende 1-0 seieren mot Norwich.

For Wilshere startet det hele Wenger tilbake i 2008, nå åpner Arsenal porten til treningsfeltet for spilleren med 198 kamper i klubbdrakta.

-Jeg tilbragte største delen av livet mitt i den klubben, jeg ga mye. Å høre dette fra manageren, som jeg har spilt med og har et godt forhold til, at døra alltid er åpen for meg, det er nice, begynner Wilshere til Sky Sports.

Les på Popidol: Real Madrid er tilbake på Santiago Bernabeu

Tilbudet går ut på delta på treningsfeltet for å komme i form og klar for forhåpentligvis en ny klubb.

-Å være rundt gode spillere, trene med verdensklassespillere og være en del av dette miljøet er noe jeg er interessert i. Jeg kommer sikkert til å ha en prat med noen i klubben i løpet av de neste dagene, sier Wilshere.

Høres lurt ut. En flott gest av Arsenal, og bevis på at fotballens verden ikke er strippet for medfølelse.

Les: Messi fosser forbi Ronaldo på rangeringen i drømmenes verden